17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Dret Civil Valencià: ferramenta necessària per la gestió de l’empresa familiar”

– Organitzada per Foment d’Agricultura, Indústria i Comerç de Gandia en col·laboració amb Juristes Valencians, han organitzat dins del cicle Dret Civil a la Mar, la següent jornada:

– Intervindran:

Joaquin Barber, Economista i Auditor de Comptes i President de Foment de Gandia
Susi Boix, Advocada i Politòloga
Ximo Esteve, Advocat
José Morgan, Advocat
José-Ramón Chirivella, President de Juristes Valencians.

Es tractaran les possibilitats que tindríem els valencians de donar resposta jurídica a problemes actuals de Dret de família, Unions de Fet, successions, desheretaria, separació de béns, transmissió de l’empresa familiar, si tornarem a tindre de forma efectiva la capacitat de fer lleis civils previstes en l’Estatut i que tenen els espanyols d’altres 6 CC. AA.

Des de fa 29 mesos s’espera la tramitació d’una reforma constitucional plantejada per les Corts Valencianes al Congrés dels Diputats i que donen suport al Partit Popular de la Comunitat Valenciana, el PSPV, Compromís i Unides Podem.

Juristes Valencians i les Corts Valencianes han espentat la tramitació conjunta de les reformes constitucional per reconéixer drets als discapacitats modificant l’art. 49 de la Constitució i la plantejada per recuperar el Dret Civil Valencià que donen suport 541 municipis valencians i la societat civil valenciana.

Entrada gratuïta. Aforament limitat.

Confirmació al correu: fomentoaic@gmail.com

Articles relacionats