22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Dos restaurants gandians reben la distinció ‘Soletes de Verano Guia Repsol’

 

Els restaurants Chef Amadeo i Casa Jose Obélix han rebut dos dels nou ‘Soletes de Verano Guia Repsol’ que s’han atorgat a la província de València.

Uns reconeixements que atorga la Guia Repsol i que aquest any compleixen la huitena edició. La distinció “Soletes de Verano” reconeixen i fan valdre aquells establiments que bé per la gastronomia, la situació o la peculiaritat destaquen entre altres establiments, alhora que ofereixen preus raonables.

La regidora delegada de turisme, Balbina Sendra, ha valorat positivament aquest reconeixement i ha felicitat tots dos establiments. “Chef Amadeo i Casa Jose són dos dels molts representants i ambaixadors gastronòmics que tenim a Gandia. Hem d’agrair al sector l’aposta per la qualitat i el bon servei perquè el turisme és cada vegada més una suma d’experiències on la gastronomia ha tingut un paper rellevant”.

“Continuarem treballant del braç del sector amb reconeixements com el SICTED que ens han convertit en un referent a la Comunitat Valenciana i que, juntament amb fer valdre la resta de les nostres riqueses, permetran que Gandia visca el millor estiu turístic de la seua història” va finalitzar la regidora.

Articles relacionats