16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Dos jugadores del Club de Voleibol Joan XXIII seleccionades per les proves accés PED Xest

– Per segon any consecutiu el voleibol del Grau de Gandia ha sigut present en les proves d’accés per al centre d’alt rendiment esportiu de la Comunitat Valenciana (PED de Xest).

En aquesta ocasió les jugadores que han acudit a aquesta jornada de proves d’accés han sigut Claudia Ferrer i Tian Barca; jugadores ambdues amb més de 4 anys de permanència en les categories inferiors del Club de Voleibol Joan XXIII, alumnes del mateix centre i que aquesta temporada estan compaginant la competició de categoria aleví amb el Joan XXIII i la infantil amb el Veles e Vents.

L’any passat ja van ser 5 els jugadors i jugadores que es van presentar, però la pandèmia va limitar les places oferides a només 5 i va deixar a Yasmín Peeva i Natalaia Vyacheslavova en la llista d’espera.

Per al pròxim curs seran 20 les places que ha tret la conselleria i que donen accés a una beca esportiva als millors jugadors/as de la comunitat.

El Grau de Gandia ja ha tingut a dos jugadores en el centre d’alt rendiment en els últims anys, una és Paola Martínez Vela, actual jugadora de Superlliga i de la selecció espanyola i Raquel Roig, exalumna del Joan XXIII i jugadora que competeix actualment en el CV Gandia.

Indistintament que accedisquen o no a les places, la presència de Claudia i Tian, en aquestes jornades són una mostra més del nivell que està adquirint en pocs anys el projecte esportiu-educatiu d’aquest club que fa un treball de formació integral dels joves del Grau de manera coordinada amb el CEIP Joan XXII i l’IES Veles e Vents.

Fotografia: Totes dues jugadores en el cartell d’accés de la Universitat de Xest.

Articles relacionats