17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Dos guàrdies civils salven la vida a un home en un conegut restaurant del Grau de Gandia

 

Dos agents de la Patrulla Fiscal i de Fronteres de Gandia, mentre es trobaven de servei, eren requerits de manera urgent.

Els Agents de la Guàrdia Civil, mitjançant maniobres de reanimació cardiopulmonar, aconseguien mantindre amb vida a una persona que es trobava en un restaurant del Grau de Gandia.

L’home estava atrapat en l’ull de l’escala que accedia als banys, i s’estava asfixiant, a més, la víctima, no cessava d’emanar sang per la boca. Quan els agents van comprovar les seues constants vitals, es van adonar que no tenia pols i tampoc respirava.

Abans d’executar la reanimació cardiopulmonar, alhora que netejaven els coàguls de sang de la boca perquè no s’ofegara, li van fer la maniobra de “Rautek” i col·locar-ho en posició de seguretat.

maniobra de Rautek

També van arribar efectius de la Policia Local de Gandia que es van alternar amb els guàrdies civils per a continuar amb la reanimació cardiopulmonar fins que els serveis mèdics es van fer càrrec de la situació.

La víctima és un veí de Gandia, de nacionalitat espanyola, que va ser traslladat a l’Hospital de Gandia. Els serveis sanitaris van reconéixer que la intervenció dels agents va ser decisiva perquè la víctima seguira amb vida fins a l’arribada dels serveis mèdics.

Articles relacionats