4.9 C
Gandia
Dimecres, 19 gener, 2022

La Policia desmantella un nou punt de venda de droga a Gandia i deté dues persones

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Gandia dos punts negres de distribució de drogues a la menuda i han detingut a dos homes de 49 i 51 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.
Els agents van realitzar un registre domiciliari on van intervenir 42 embolcalls de paper amb marihuana en el seu interior, una bàscula de precisió, un rotllo de fleix, cinc paperetes de pel que sembla heroïna, una bosseta amb 10 grams de la mateixa substància i 4.085 euros, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.
Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents de la possible existència d’un punt de venda de substàncies estupefaents a Gandia. Els policies van esbrinar la identitat dels sospitosos i van localitzar els seus domicilis pel que van establir vigilàncies i seguiments.
En el transcurs de les recerques, els agents van comprovar que els habitatges eren utilitzats per a desenvolupar activitats il·lícites i que a elles acudien diàriament “multitud” de joves les visites dels quals eren “molt breus”, suposadament a comprar la droga.
Els investigadors van identificar als sospitosos i van esbrinar que es movien en ciclomotor o bicicleta per Gandia per a establir contactes amb toxicòmans i persones consumidores habituals d’aquest tipus substancies estupefaents, tot açò “de forma molt ràpida” i sempre “en actitud vigilant” amb la finalitat de detectar la possible presència policial en els voltants.
Els detinguts, amb antecedents policials, un ha passat a disposició judicial mentre que un altre ha sigut posat en llibertat després de prestar declaració després de ser advertit de l’obligació de personar-se davant l’autoritat judicial quan fóra requerit.

Articles relacionats

últims articles