Dos culturistes veneçolans afincats a Gandia, campiona i subcampió d’Espanya

La culturista veneçolana afincada a Gandia katerin Arteaga va resultar guanyadora en la seua categoria en el Campionat d’Espanya de Culturisme i Fitness Natural, organitzat per l’associació AECN, segons ha informar el seu preparador físic, Saúl Grimont.
La prova es va disputar el passat 19 de maig a Madrid. Katherin Ortega va competir en la categoria Womenfitness talla baixa i va quedar primera classificada en culturisme natural warrios AECN.
Saúl Grimont va apuntar que a partir d’ara «anem a ajustar algunes pautes d’alimentació i entrenament perquè arribe en les millors condicions al Campionat d’Europa que se celebrarà el 23 de juny, que es celebrarà a Barcelona i confie que puga competir en les millors condicions per a poder estar entre els primers classificats». Sobre la competició nacional, va valorar «la transparència i la seua serietat en els controles antidopatge dels atletes per part de la AECN».
Saúl Grimont, per la seua part, va resultar subcampió en la seua categoria en el Campionat d’Espanya de Culturisme i Fitness Natural, organitzat per l’associació AECN, segons ha informar el seu preparador físic, Marlon Grimont.
Saúl, també veneçolà establit a Gandia, va competir en la categoria de menys de 75 kg, on va quedar subcampió.

Et Pot Interessar