15 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Dos aules més confinades a la Safor

– L’Àrea de Salut de Gandia registra 20 nous casos positius per coronavirus en les últimes 24 hores

– Malauradament cal comptabilitzar una defunció més al Departament de Salut de Gandia

– Els centres educatius on s’ha donat els positius per coronavirus són de Gandia i Xeraco

L’Àrea de Salut de Gandia ha tornat a registrar una nova defunció, el que fa que des del dissabte dia 20 fins a aquesta actualització el total de defuncions siguen 4. Dos d’aquestes defuncions s’han produït a la Unitat de Vigilància Intensiva i les altres dos a la planta Covid de l’Hospital Comarcal.

El total de positius per prova PCR en les últimes 24 hores ha sigut de 20,que fa que el total de contagis supere els 1080 casos. D’aquests, aproximadament, ja s’han produït més de 860 altes, per la qual cosa els casos actius en aquests moments són d’uns 230.

A l’Hospital de Gandia el nombre d’ingressats és de 15 persones en la planta Covid, cap d’ells a l’UCI.

D’altra banda, comentar que en general la incidència del coronavirus en els centres educatius és de normalitat, però que es produeixen alguns positius que fan que rapidament es posen en marxa els protocols d’emergència.

Les novetats en els centres educatius de la comarca s’han produït a Xeraco, on una aula ha hagut de ser aïllada als seus domicilis, pel positiu detectat a un docent.

De la mateixa manera a Gandia també s’ha aïllat a l’alumnat d’una aula de Infantils als seus domicilis. El cas positiu ha sigut detectat en una alumna d’infantil del Col·legi Abecé.

En els dos es va rebre la comunicació de Salut Pública indicant els positius i la posada en marxa del protocol sanitari davant la Covid19.

Articles relacionats