9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Domingo Garcia: “passar a la Fase 1 és una bona notícia, però ara més que mai cal evitar relaxar-se”

– L’alcalde de Vilallonga, ha destacat que “el pas del municipi a la Fase 1 de la desescalada és una bona notícia però ara més que mai cal evitar relaxar-se”.

Domingo Garcia ha volgut agrair a la ciutadania la seua responsabilitat, destacant que “és un èxit de tots i totes, però el camí no és fàcil i ja estem veient que no a tot arreu ho han aconseguit. Hem de continuar actuant amb prudència, protegint-nos i sent responsables”

El següent pas és abordar aquesta fase 1 fent un ús normalitzat de màscares en el dia a dia, un ús que l’Ajuntament potenciarà.

L’Ajuntament, que amb una estreta col·laboració en les voluntàries de Mascaretes a Gogó, encapçalades per Mariola Juan de l’empresa Vicky Food, hem optat per l’autoproveïment “perquè és la millor manera d’incentivar i promoure l’activitat econòmica local”.

Les mascaretes, per als més menuts, que portaran el distintiu “Todo saldrà bien” han estat elaborades seguint els estàndards, són reutilitzables i resisteixen les rentades, i es distribuiran gratuïtament.

Per a la seua distribució, el personal municipal encarregat comptarà amb una relació del padró municipal que permetrà contrastar de manera immediata si la persona que recull la mascareta està empadronada i si ho estan les persones que poguera tindre a càrrec seu.

Articles relacionats