DIUMENGE ES DECIDIRÀ QUINA ÉS LA MILLOR TAPA D’OLIVA

La presentació s’ha realitzat aquest matí al saló de Plens amb la presència de la regidoria de Turisme, Mireia Morera, el president de Gastroliva, Paco Oltra, la regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Pastor, i el representant de l’empresa Safor Events, Juan Carlos Girau.

 

“Ha estat un èxit aquesta darrera Ruta de Tapes, tant pel nombre de veïns i visitants que s’han acostat als restaurants a degustar la nostra gastronomia com també per la magnífica qualitat de les tapes elaborades pels nostres restauradors. I quina cosa millor que un acte com aquest per tancar l’edició d’enguany. Animar a Gastroliva a continuar amb activitats com aquestes, tant importants per a la ciutat i per a la gastronomia local” assenyalava la regidora de Turisme, Mireia Morera.

El president de Gastroliva, Paco Oltra, ha assenyalat que es tracta d’una activitat que serveix per animar a continuar treballant als professionals de la restauració a la nostra ciutat “i a més d’un al·licient extra el fet de poder aconseguir ser la persona que elabora la millor tapa dels nostres associats”.

Et Pot Interessar