DISPOSITIU ESPECIAL PER A LA CELEBRACIÓ DE SANT JOAN A LA PLATJA DE TAVERNES

La circulació de vehicles estarà restringida en l’avinguda de la Goleta en el moment del correfoc, que començarà a les 23 hores. Hi haurà una via alternativa pel camí dels Marenys, que facilitarà l’entrada i eixida a la zona nord de la platja.
La Regidoria de Seguretat Ciutadana recorda que no es poden entrar a l’arena, per a fer fogueres, materials o elements que deixen claus o altres objectes que puguen tallar o clavar-se els usuaris de la platja l’endemà. Es recomana no accedir a l’arena amb botelles de vidre per a evitar que es trenquen i puguen tallar-se altres usuaris.
L’agrupació local de Protecció Civil també hi estarà present per a ajudar els assistents i evitar problemes en les fogueres. A primera hora de la matinada es realitzaran les tasques de neteja i recuperació de la zona; per tant, l’arena ha d’estar lliure d’usuaris.

A més del correfoc, l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat animació al carrer per als xiquets en l’avinguda de la Marina, davant la Tourist Info, a les 20 hores. Percujocs és un espectacle que combina teatre i circ amb jocs participatius a ritme de percussió en directe. Malabaristes, pallassos i equilibristes interactuaran amb el públic de totes les edats.

Et Pot Interessar