DIMITEIX EN BLOC L’EXECUTIVA D’EUPV I ENCARREGA A UNA COMISSIÓ LA REFUNDACIÓ

En el CPN, que s’ha celebrat a València, també s’han valorat els resultats en els comicis del mes de desembre i s’ha “iniciat el procés que conduirà a una assemblea” -mitjançant una comissió política conformada per 28 persones- que “aprofundisca les experiències de confluència” i en la qual “es pretén una renovació profunda de l’organització”.

L’executiva ha presentat la seua dimissió i ha deixat l’organització en mans d’una Comissió que conduirà a EUPV fins a una assemblea que se celebrarà en els pròxims mesos, amb l’objectiu que “òbriga l’organització i li done participació a la ciutadania”.

En aquest sentit, el document indica que EUPV té per davant “el repte de completar la confluència i d’impulsar la col·laboració entre forces que ens situen i reconeixem en un àmbit polític no excloent”, segons el comunicat.

El CPN ha apostat per “una assemblea que aprofundisca en les experiències de confluència i que engegue una nova organització que, sense renunciar a la tradició de lluita, de treball i de proposta que representa EUPV, siga capaç de qüestionar-ho tot per a construir alguna cosa nova, encara més democràtica, més inclusiva i menys institucionalitzada”.

Segons han assenyalat des del partit, aquesta comissió “representa al conjunt de l’organització i inclou experiència i joventut, homes i dones de diferents sensibilitats polítiques, amb diversa procedència territorial”.

Montiel, el suport incondicional del Consell, tira la tavallola