18.6 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Dimiteix el Secretari General i portaveu d’Els Verds de Gandia

 

  • Dimiteix el Secretari General i portaveu d’Els Verds de Gandia junt amb dues terceres parts de la Mesa Executiva Local.

    Miguel Rodilla, elegit per unanimitat com a Secretari General en el darrer Congrés d’Els Verds de Gandia, dimiteix de tots els seus càrrecs en l’àmbit local i és seguit per les dimissions de nou membres de la Mesa Executiva Local.

    Gandia, 9 de març de 2023. Tot un seguit de despropòsits, accions i decisions unilaterals per part del Secretari d’Organització Local, Joan Francesc Peris, sense la participació de la mateixa Secretaria General i la gran majoria de la Mesa Executiva Local que culmina en ratificació de cap de llista d’Els Verds obviant un procés ample, participatiu i transparent de primàries, ha portat a la dimissió del mateix Secretari General Local i de dues terceres parts de la Mesa Executiva Local.

    Així, junt amb el Secretari General, d’Agricultura, Pesca i Alimentació i portaveu d’Els Verds de Gandia, Miguel Rodilla, també dimiteixen Ana Carla Mestre (Secretària de Territori i Medi Ambient), Paco Moncho (Secretari de Finances i Administració), Lidia Jiménez (Secretària de Defensa Animal), Joan Lluís Soler (Secretari de Comunicació i Imatge), Salva Vila (Secretari de Noves Tecnologies i Xarxes Socials), Sonia Roselló (Secretària de Sanitat, Benestar Social i Habitatge), Aitor Giner (Secretari de Moviments Socials), José Ferrandis (Secretari de Participació Ciutadana) i José Vicente Giner (Secretari d’Acció Electoral), el que suposa les dues terceres parts de la Mesa Executiva Local elegida en el darrer Congrés d’Els Verds de Gandia (28 de novembre de 2020).

    Miguel Rodilla: “En un moment, en què un govern local de dretes amb la possible incorporació de l’extrema dreta és un perill real, la gran majoria de la Mesa Executiva Local considera que cal apostar per amples plataformes electorals que incorporen la presència d’Els Verds, el nostre treball i les nostres aportacions programàtiques com a palanca de canvi per tal de construir una societat en la qual el present no comprometa les necessitats del futur. No és moment d’aventures personals ni de sumar un tercer fracàs electoral consecutiu amb el mateix cap de llista i això no es pot imposar amb afiliacions d’última hora“

Articles relacionats