18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Diari Serpis culmina el canvi del seu disseny

Diari Serpis ha culminat amb èxit el canvi en la seua forma de presentar les notícies, un procés que ha requerit gairebé un més de proves i ajustos, i que ha donat com a resultat un nou disseny més atractiu, amb més continguts, més accessible, més versàtil i digne de l’únic suport que ara per ara té la premsa en valencià a l’àmbit de la Safor. 

No ha estat senzill, però la cada vegada major generació de notícies i l’augment de la demanda d’espai per part dels protagonistes de l’actualitat saforenca feien imprescindible un nou format per tal d’abastar la immensitat de notícies que es generen a la Safor, i satisfer el creixent interès dels lectors. L’objectiu és seguir creixent, elaborar a diari el producte que mereixen els lectors de premsa en valencià, i consolidar-se al panorama mediàtic comarcal.

El canvi arriba en un moment determinant en el qual nombrosos mitjans de comunicació comarcals han baixat la persiana en el que portem de 2017, i la previsió apunta a la caiguda d’aquells mitjans que no sàpiguen adaptar-se al dràstic canvi que ha patit el món de la informació i la comunicació als darrers anys. Mitjans tradicionals de paper de l’àmbit provincial han optat per diversificar la seua activitat i alguns s’han convertit en autèntics basars “on line” on s’hi pot adquirir tota mena d’articles, mentre altres opten per fusions o l’eliminació de les edicions de paper, si no directament pel tancament.

Diari Serpis ha complit ja cinc anys, un periode durant el qual s’ha donat per aconseguit l’objectiu de la implantació, i ara, amb el nou disseny, enceta una nova fase de consolidació com a referent de la premsa saforenca. El pla de negocis de l’editor ha permés adaptar en cada etapa les despeses del projecte per tal de crèixer de forma gradual al ritme que marquen els augments en lectors i anunciants. També les institucions, sobretot les locals, són un suport importantíssim per a sostenir un projecte de premsa en valencià. 

Articles relacionats