30.6 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Diana Morant recull la bandera blava per 35a vegada i els distintius mediambientals de la platja de Gandia

· El president de la Generalitat també ha atorgat a la ciutat els reconeiximents per la Senda Blava de la passarel·la de vianants de la platja; el ‘Centro Azul’ per l’aula Natura; i els programes d’educació relacionats amb la natura

 L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada pel regidor de Turisme, Vicent Mascarell, ha recollit aquest matí de mans del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, la bandera blava atorgada per Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) en reconeixement a la qualitat dels serveis que es presten a la platja.

A més, els responsables municipals també han recollit els distintius atorgats per la senda blava de la passarel·la de vianants de la platja Nord, el ‘Centro Azul’ per l’Aula Natura a més d’un reconeixement per posar en marxa programes d’educació mediambiental.

L’acte de lliurament dels reconeixements s’ha realitzat en l’Oceanogràfic i també ha comptat amb la presència del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

IMG 3705 2Després de recollir els distintius l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha mostrat la seua satisfacció. “És per a Gandia tot un honor i un orgull tenir la platja que tenim, sempre en les millors condicions, amb uns serveis immillorables, uns nivells de neteja i manteniment que la fan única i amb un equip excepcional de Salvament i Socorrisme, amb els professionals de la Creu Roja i els agents de la Policia Local al capdavant“.

Per la seua banda, el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, ha valorat el treball incansable i incessant que, des del Departament de Turisme, s’ha dut a terme per fer que la platja de Gandia continue sent líder en qualitat i excel·lència a tot Espanya. “Fa 35 anys  consecutius rebent la bandera blava. Cada any són moltes les banderes de qualitat i reconeixement que hissem en la nostra façana marítima“.

Articles relacionats