Diana Morant és reelegida secretària local del PSPV de Gandia i anuncia una nova etapa

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha estat reelegida secretària general del PSPV en l’assemblea del PSPV local celebrada este dimecres en la Casa de la Marquesa, que ha aprovat la gestió dels darrers anys i va triar el nou equip que encapçalarà Morant. L’acte va comptar amb la presència d’Alfred Boix, portaveu adjunt del PSPV a les Corts; Voro Femenia, secretari general dels Socialistes de la Safor-Valldigna; Vicent Mascarell, vicesecretari d’Organització de la Província de València; i l’alcaldessa des del 1991-2003, Pepa Frau.

En el seu torn d’intervenció, Diana Morant va destacar que ”hem acomplit l’objectiu de retornar drets perduts, generar oportunitats, fer créixer l’economia de la ciutat i retornat la reputació moral i econòmica a Gandia, a la deriva amb el PP”, i va afegir que es sent “orgullosa i agraïda a tots els militants i simpatitzants que formen part del nostre partit i que tots els dies ho fan possible”.

L’assemblea va aprovar amb més del 90% la gestió de l’Executiva i el nou equip. A més de Diana Morant que va tornar a ser triada secretaria general, Liduvina Gil ocuparà el càrrec de presidenta de l’aagrupació, un reconeixement a la seua trajectòria i la seua implicació diària, mentre que Jesús Ribes ocuparà la vicesecretaria general. L’executiva estarà estructurada per un Consell Institucional que liderarà José Manuel Prieto, un Consell de Relacions amb la Societat del que es responsabilitzarà Natxo Arnau, i un Consell Territorial que coordinarà Inma Rodríguez. En l’apartat més orgànic, comptarà amb un Secretariat Permanent i amb un nou Responsable d’Organització que serà Adrian Vila.

Diana Morant va finalitzar l’assemblea dient que “obrim una nova etapa amb el millor projecte i les millors persones que demostra que si hi ha un partit que pot garantir el millor futur per a esta ciutat, eixe és el Partit Socialista.”

Et Pot Interessar