14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Diana Morant diu que necessita tres legislatures per a arreglar el “dany econòmic del PP”

Una vegada finalitzat el termini per a sol·licitar per part de la militància la celebració de primàries per a triar cap de llista de les pròximes eleccions municipals, sense que ni un sol afiliat ho haja fet efectiu, Diana Morant, actual alcadesa de Gandia i secretària general de l’agrupació local del PSPV-PSOE, ha formalitzat la seua candidatura per a revalidar el càrrec. 
El secretari d’Organització de l’agrupació socialista de Gandia, Adrià Vila, va arreplegar el document on consta la declaració de voluntat de Diana Morant de tornar a presentar-se com com a cap de llista del PSPV-PSOE en les eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig de 2019, amb el suport unànime i sense fissures de tot el partit.
Morant ha afirmat que, “a diferència d’altres formacions que encara estan elaborant el seu projecte de futur, els socialistes estem ací, governant i preparats per a seguir fent-ho. Em presente a la reelecció amb el màxim respatler del meu partit i la mateixa il·lusió, força, compromís i ganes de treballar per Gandia que quan vaig ser triada alcaldessa, conscient que són molts els reptes que ens queden per davant. Gandia ha millorat i progressat en aquesta legislatura amb un govern liderat pels socialistes”.
La candidata socialista ha indicat que “hem millorat la situació de la ciutat. Veníem d’una etapa negra amb l’herència de govern de majoria absoluta del PP. Primer, vam haver de recuperar la dignitat i la reputació moral, gestionant amb responsabilitat”. També ha recalcat que “els socialistes hem demostrat que, amb un gran equip, hem sigut capaços de reduir el deute municipal i transformar la ciutat recuperant-la per a les persones”.
En aquest sentit, Morant ha agregat: “Ens costarà tres legislatures arreglar tot el dany econòmic causat pels populars en una. Per açò, necessitem més temps per a seguir amb el nostre projecte”.
La candidata a l’alcaldia de Gandia pel PSPV-PSOE ha destacat que “ara s’obri, amb optimisme, la millor etapa per als gandienses. Estem generant confiança, per la qual cosa Gandia ja és una ciutat d’oportunitats”. Prova d’açò, diu, és que “moltes empreses estan invertint en la ciutat i durant els pròxims mesos el Consell presidit per Ximo Puig farà un gran esforç inversor amb més de 50 milions d’euros que es destinarà a la millora de centres educatius a través del Pla Edificant, el nou Palau de Justícia o el Centre de Salut Integral situat en el barri de Roís de Corella, entre molts altres projectes que ja estan en marxa”.

Articles relacionats