9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Diana Morant arranca a Ximo Puig el compromís de finançar la rehabilitació de l’edifici de Correus

frances 190521 0134

L’anunci el va realitzar anit el president de la Generalitat que revalidarà el càrrec, Ximo Puig, a la Casa del Poble dels Socialistes de Gandia després de suspendre’s per la pluja l’acte central de campanya. Va ser l’alcaldessa de Gandia i candidata a revalidar el càrrec pel PSOE, Diana Morant, qui va arrancar a Puig el compromís de finançar la rehabilitació de l’emblemàtic immoble per a usos educatius i culturals.

La recuperació de l’edifici situat en la plaça del Rei Jaume I és un dels projectes estratègics que el Partit Socialista de Gandia ha inclós en el seu Programa de Govern i que es podrà dur avant la pròxima legislatura. Fa uns dies, la mateixa alcaldessa va exposar les línies generals d’este ambiciós projecte que dinamitzarà el centre històric i que, atés que comptarà amb una inversió de la Generalitat, serà d’ús i gestió completament pública.

El projecte ja s’està redactant i inclou alguns detalls com la inversió, que s’ha calculat en quasi tres milions d’euros. Els dissenys preveuen un edifici de nova planta, que conservarà la façana així com tota la seua ornamentació pròpia de la segona meitat del segle XX. Les previsions apunten que el projecte podria arrancar este mateix 2019 i les obres acabarien en la pròxima legislatura.

Articles relacionats