15.9 C
Gandia
Dilluns, 29 novembre, 2021

“Dia sense soroll” proposta inclusiva de Gandia al Gremi de Firers

El regidor delegat de Política Festiva, José Manuel Prieto, ha anunciat aquest matí que el govern municipal proposarà al Gremi de Firers la implantació en la present edició de la Fira i Festes del “Dia sense soroll”.

La mesura s’aplicaria per primera vegada a la nostra ciutat i consistiria en una jornada on al recinte firal es reduiria al mínim l’impacte acústic per tal que les persones d’espectre autista puguen gaudir de les atraccions del recinte firal.

Sobre la mesura, José Manuel Prieto ha destacat que “volem unes festes inclusives i com a govern, el nostre objectiu i un dels puntals de la legislatura serà que tothom puga gaudir de les Festes” “Les atraccions de la Fira pel soroll que produeixen són incompatibles amb tothom, especialment amb xiquets i persones amb trastorn de l’espectre autista”.

“Pensant en ells, anem a traslladar al Gremi de Firers aquesta proposta i donada la seua col·laboració amb el consistori esperem que aquestes fires siguen encara més inclusives i on tothom puga gaudir d’aquest dia que mantenim reservat als col·lectius socials”.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles