DEU MIL PERSONES DISFRUTEN DE LA MÚSICA A GANDIA

El SanSan Festival ha iniciat este dijous ls concerts amb vora 10.000 persones diàries al recinte de la discoteca Falkata, escenari escollit enguany per al certamen. L’esdeveniment es desenvolupa sense incidències gràcies a la presència d’agents de la Policia Local i volutaris de Protecció Civil pels voltants de la carretera Nazaret-Oliva, que dóna accés a la zona de concerts.

 san 1

 

El cartell, les vacances i el bon temps estan fent que del SanSan Festival el referent musical per a la Setmana Santa en la península. La fórmula de platja, oci i música, en definitiva, vacances musicals fa de motor per al turisme jove i de qualitat per a la ciutat de Gandia, que a més registra una afluència de turisme familiar millor que la del darrer any gràcies també al bon temps. Este divendres s’ha arribat a la platja de Gandia als 28 graus, una temperatura pròpia de l’estiu.
Enguany el SanSan Festival compta amb artistes destacats com Loquillo, Fangoria, Supersubmarina, Izal, Carlos Sadness, La Habitación Roja, Dorian, Second, Corizonas, Christina Rosenvinge , i fins a més de 50 artistes entre bandes, solistes i Dj´s.
A més, enguany s’han inclòs novetats en la proposta disposant d’una zona oberta al públic en general en l’entrada al recinte en les hores prèvies d’obertura de portes. Aquesta zona disposa de FoodTruks, castells unflables, escenari amb actuacions i rave market, per la qual cosa tant els veïns i visitants de Gandia podran gaudir d’aquesta iniciativa sense necessitat de disposar d’entrada al recinte per als concerts.

san2

Et Pot Interessar