DETINGUDES NOU PERSONES A PALMA DE GANDIA PER TRÀFIC DE DROGUES, SEGREST I CRIM ORGANITZAT

Agents de la Policia Nacional han desarticulat a Gandia un grup criminal dedicada al tràfic d’estupefaents integrada per nou homes, d’entre 22 i 52 anys. A més, quatre d’ells van segrestar a un altre integrant del grup, per la qual cosa també se’ls considera presumptes autors d’un delicte de detenció il·legal, segons ha informat Prefectura en un comunicat.

Les investigacions es van iniciar en tenir coneixement els agents que home podria haver sigut segrestat. Els policies van esbrinar que els presumptes responsables de la detenció il·legal així com el presumpte segrestat conformaven un grup dedicat al tràfic de substàncies estupefaents.

 

Segons la Policia, els sospitosos haurien retingut a un integrant del grup, contra la seua voluntat en una casa de camp aïllada d’un poble d’Alacant durant més de quatre hores, sota l’amenaça de mort si no pagava 50.000 euros, per unes desavinences en els seus negocis.

Els investigadors van esbrinar que el grup estava format per nou homes i que podrien tenir oculta una gran plantació de marihuana en un xalet a Palma de Gandia.

Els policies van localitzar el xalet on van intervenir 277 plantes de marihuana, 14,2 grams d’heroïna, quatre bàscules, uns 600 grams de substància de tall i 5.600 euros en efectiu. També una premsa composta per tres gats hidràulica, un motle de forma rectangular i diversos útils per a l’ús de la mateixa.

Els agents han detingut als nou membres com a presumptes autors dels delictes de pertinença al grup criminal i contra la salut pública i a quatre d’ells també com a presumptes autors d’un delicte de detenció il·legal.

En el moment de la detenció, un dels arrestats portava 5.000 euros que van ser intervinguts, per la qual cosa en total els policies han intervingut 10.600 euros al presumpte grup.

Els detinguts, de nacionalitat espanyola, sis d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial, a excepció d’un d’ells que va quedar en llibertat després de prestar declaració no sense abans ser advertit de l’obligació de comparèixer davant l’Autoritat Judicial quan siga requerit per a açò.

Et Pot Interessar