Detinguda una dona per incendiar la casa on es trobava

– La Policia Nacional deté a una dona per incendiar la casa en la qual es trobava

– També se li imputa un delicte de trencament de mesura cautelar, ja que té una ordre d’allunyament sobre diversos veïns de la finca

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir en un domicili en la localitat de Gandia, a una dona de 30 anys, com a presumpta autora d’un delicte d’incendi i un altre de trencament de condemna, ja que té una ordre d’allunyament sobre diversos veïns.

Els fets van ocórrer sobre les cinc i mitja de la vesprada d’ahir quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la Sala 091 perquè es dirigiren a un carrer de la localitat de Gandia, on segons diversos veïns eixia fum d’un pis, a més d’una forta olor.

Immediatament diverses patrulles es van dirigir al lloc on van observar fum eixint d’un pis, per la qual cosa ràpidament van trucar a la porta, manifestant la persona que es trobava a l’interior “no obriré, calaré foc a tot l’edifici i matar-los a tots”.

Davant tals circumstàncies i per a salvaguardar tant la integritat de la inquilina, com la de la resta de veïns, els agents van entrar a l’habitatge, eixint una gran quantitat de fum que dificultava la visió i respiració dels policies, els quals van localitzar en la cuina una foguera de troncs al costat de dues botelles de butà i un moble de fusta totalment calcinat. Mentre uns agents intentaven sufocar el foc, uns altres van comprovar la resta de la casa, localitzant a una dona agotzonada darrere del llit en una de les estades, que va ser evacuada i detinguda com a presumpta autora d’un delicte d’incendi.

Finalment es va presentar una unitat de bombers que es va fer càrrec de l’incendi i un dels agents va haver de ser atés per inhalació de fums.

Com a conseqüència de les investigacions realitzades posteriorment, es va poder comprovar que aquesta dona tenia en vigor una ordre d’allunyament sobre diversos dels veïns de la finca, per la qual cosa també se li imputa un delicte de trencament de mitjana cautelar. La detinguda, amb nombrosos antecedents policials, ha passat hui a disposició judicial, decretant-se el seu ingrés a la presó.

Et Pot Interessar