Detinguda una dona a Gandia en estat d’embriaguesa per amenaçar el seu fill de nou anys amb tallar-li el coll

La Policia Local de Gandia ha detingut a una dona per presumptament amenaçar al seu fill de nou anys amb tallar-li el coll amb una botella de cervesa en un bar de la platja. La dona es trobava embriagada i va tractar de fugir, segons han informat fonts municipals.
Els fets es van produir aquest passat dilluns cap a les onze del matí, en un local del carrer Alcoi de la platja de Gandia. La mare es trobava al costat del seu fill menor «en evident estat d’embriaguesa» després d’haver-se pres diverses cerveses.
El xiquet va començar a plorar i la dona presumptament va trencar una botella i va amenaçar al seu fill amb tallar-li el coll si no parava, per la qual cosa diversos testimonis van avisar a la Policia Local. En eixe moment, la sospitosa va intentar fugir del local i va ser retinguda.
Després de comprovar la versió dels presents, els agents van detenir a la mare per un presumpte delicte d’amenaces en l’àmbit familiar i van derivar el cas a la Policia Nacional. Aquesta dona resideix a Gandia però procedeix de Madrid, per la qual cosa no té familiars en la ciutat, segons les mateixes fonts.
Els policies la van traslladar a la comissaria a l’espera de localitzar a algun afí, mentre que el xiquet va quedar en la unitat de les dependències destinades a menors fins que la família se’n faça càrrec o siga derivat als serveis socials de la Generalitat.

Et Pot Interessar