17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Detenen una dona per maltractar la seua filla de quatre anys

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat saforenca a una dona com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després de pel que sembla, pegar i insultar a la seua filla de quatre anys.
Les investigacions es van iniciar dimecres en tindre coneixement els policies que una xiqueta de quatre anys podria estar sent objecte de maltractament per part de la seua mare. Els agents van rebre una telefonada d’un centre social on una treballadora donava compte d’un possible episodi violent d’una mare a la seua filla menor. 
Els policies van esbrinar que pel que sembla eixe mateix matí quan es trobava en el seu domicili, la mare hauria cridat, insultat i pel que sembla agredit a la seua filla. La menor presentava signes visibles de ferides erosives i marques en la cara. 
Posteriorment la mare havia abandonat amb la seua filla el domicili i unes hores més tard havia acudit a un centre social on l’havia deixada després de manifestar no poder fer-se càrrec d’ella. 
Immediatament els investigadors van comunicar els fets a la Fiscalia de Menors que va ordenar que la menor fóra traslladada a un centre de menors.
Els policies després de realitzar els esbrinaments oportuns van localitzar a la mare en una localitat diferent d’on presumptament s’haurien produït els fets, sent detinguda com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.
La detinguda, després de prestar declaració, va quedar en llibertat per ordre del jutjat de guàrdia en tindre al seu càrrec un bebé en període de lactància, amb l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial, que va dictaminar una ordre d’allunyament cap a la seua filla de quatre anys.

Articles relacionats