Detenen un veí de Xeraco per atracar a sis dones majors a Gandia

Agents de la Policia Nacional han detingut a Xeraco a un home de 23 anys, com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació comesos durant els primers divuit dies de març a dones d’avançada edat quan anaven a entrar al portal del seu domicili o una vegada dins del mateix, moment en el qual pel que sembla les propinava una espenta o un colp en la mà o braços i s’apoderava de la bossa. Dos de les sis víctimes van resultar lesionades. Els agents van intervenir diverses peces de roba que presumptament havia utilitzat en els atracaments.
Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents d’una sèrie de robatoris amb violència i intimidació que s’estaven produint en una zona de Gandia, on un home, que en la majoria dels casos ocultava el seu rostre, abordava a dones d’avançada edat en el moment d’entrar al portal del seu domicili o una vegada dins. En dues ocasions els va cometre en l’ascensor.
Durant les recerques, els policies van esbrinar que el sospitós aprofitava el moment en què les víctimes obrien el portal per a introduir-se en el seu interior com si fóra un veí de l’edifici, per a seguidament pel que sembla les propinava una espenta o un colp en la mà o en el braç i s’apoderava de la bossa per a sostraure’ls els diners i a continuació desfer-se de la bossa. A dos de les víctimes les va tirar al sòl. 
Com a conseqüència de les recerques, els policies van esbrinar la identitat del sospitós, així com que aquest viatjava des de Xeraco fins a Gandia per a perpetrar els robatoris, per la qual cosa es van desplaçar fins a eixa localitat on el van detenir com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació i van intervenir diverses peces de roba utilitzades per a cometre els mateixos.

Et Pot Interessar