Detenen «in fraganti» dos homes a Gandia que havien accedit a diverses cases pels terrats

Agents de la Policia Nacional i de la Policia Local han detingut a Gandia a dos homes de 20 i 22 anys, d’origen romanés, que saltaven pels terrats dels habitatges, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força mitjançant el mètode de l’escalada, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.
Els fets van ocórrer quan un veí va avisar a la policia en veure a tres homes de fosc en la teulada d’enfront del seu domicili. Els policies van localitzar una corda que presumptament van utilitzar per a accedir a una dels habitatges. Els agents van detenir a un d’ells mentre fugia pels terrats de les terrasses i a l’altre amagat a l’interior d’un habitatge.
Immediatament diverses patrulles de la Policia Nacional i la Policia Local de Gandia es van dirigir al lloc i després d’acordonar les possibles vies de fugida, van accedir als terrats dels edificis per a localitzar als homes.
Una vegada en les terrasses dels edificis els agents van escoltar sorolls que provenien dels terrats i van observar com un dels homes anava saltant per les terrasses dels àtics, per la qual cosa el van interceptar.
Durant la inspecció de la resta d’habitatges, els agents van localitzar una corda lligada a una teulada que descendia a un domicili i després d’accedir a l’interior, van localitzar amagat a un altre dels homes. Així mateix van intervenir per la zona de fugida una bandolera contenint un telèfon mòbil, diversos documents, una gorra i dos guants de color fosc.
Finalment, els agents van detenir als dos homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Les recerques segueixen obertes per al total esclariment dels fets i la identificació del tercer home. Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Et Pot Interessar