23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Desmantellat un punt de venda de cocaïna

 

 • La Policia Nacional deté a un home després de desmantellar un punt de venda de droga en dos trasters
 • Es traslladaria en ciclomotor per a repartir la substància estupefaent
 • Els agents van confiscar una mica més d’un quilo, què sembla, cocaïna i 9.000 euros, entre altres efectes 

  Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) a un home de 47 anys com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues, després de realitzar tres registres i localitzar en dos trasters un punt de venda de droga a la menuda. Pel que sembla, l’arrestat també es traslladaria en un ciclomotor per a oferir la substància estupefaent als compradors.

  Les investigacions es van iniciar quan els agents van tindre coneixement que una persona podria vendre droga a la menuda en la localitat valenciana de Gandia.

  Després de conéixer els fets, els agents van establir diversos dispositius de vigilància entorn del sospitós i van observar com es dedicaria a vendre xicotetes quantitats a bord d’un ciclomotor. A més, van esbrinar que quan finalitzava el trajecte es traslladaria a dos trasters on suposadament carregaria de nou aquest tipus de substància per a repartir-la, adoptant nombroses mesures de seguretat per a no ser detectat pels investigadors.

  En el transcurs de les investigacions, els policies van realitzar un registre en els dos trasters que freqüentava el sospitós i van observar que un d’ells seria utilitzat per a emmagatzemar i preparar la substància estupefaent i en l’altre, van localitzar diverses dosis disposades per a la seua distribució.

  Finalment, els agents van confiscar 1.310 grams que sembla cocaïna, així com substància de tall i instrument dels quals habitualment utilitzen per a aquesta mena de substàncies i nombrosos cartutxos de calibre 12. A més, els policies van intervindre en el domicili del sospitós al voltant de 9.000 euros i nombroses dosis ja preparades per a la seua distribució i venda.

  L’home, que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, ha passat a disposició judicial.

Articles relacionats