22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Desmantellada una nova plantació de marihuana “indoor”

 

 

• La Policia Nacional desmantella una plantació de marihuana “indoor” i deté a tres persones

• S’han intervingut, a l’interior d’una nau industrial, 143 plantes de marihuana, 1.000 grams de cabdell d’aquesta substància estupefaent, equips de climatització i focus halògens

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Gandia una plantació de marihuana situada a l’interior d’una nau industrial de la localitat i han detingut a tres homes, d’entre 32 i 53 anys, tots d’origen romanés, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Les investigacions es van iniciar després de tindre coneixement els agents de la possible existència d’un laboratori de creixement accelerat de plantes de marihuana a l’interior d’una nau situada en un polígon industrial de Gandia.

Després de diverses indagacions, finalment els policies van registrar la nau, on van localitzar una plantació de marihuana “indoor”, amb 153 plantes amb un pes total d’uns 40 quilos. Al costat de les plantes, també van intervindre 1.000 grams de cabdells de marihuana, focus halògens de gran potència i equips de climatització i humidificació.

En el marc d’aquest operatiu policial, els agents van detindre a tres homes encarregats d’aquesta plantació com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Dels arrestats, dos amb antecedents policials, un ha passat a disposició judicial, mentre que els altres dos han sigut posats en llibertat una vegada sentits en declaració, després de ser advertits de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan siguen requerits.

Articles relacionats