17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Desarticulat un laboratori amb 500 quilos de marihuana a la Safor

 

 

– La Guàrdia Civil ha desarticulat a Simat de la Valldigna un laboratori de marihuana i ha detingut a 3 homes de 19, 25 i 30 anys de nacionalitat albanesa

La Guàrdia Civil de Tavernes de la Valldigna, en el marc de l’operació Zinzano, ha desarticulat una organització criminal dedicada al tràfic de drogues i ha detingut a 3 homes de 19, 25 i 30 anys, de nacionalitat albanesa, en la localitat de Simat.

L’operació començava el mes de novembre del passat any, quan agents de la Guàrdia Civil de Tavernes tenien coneixement d’una possible plantació de marihuana a l’interior un habitatge en la pedania dels Foies, pertanyent al municipi de Simat.

En una inspecció, els agents accedien al domicili en creure que s’estava cometent un robatori i trobaven diversos sacs de fem de gran capacitat plens de cabdells de marihuana. També trobaven a dues persones ocultes, a les quals es detenia.

Quan els investigadors es disposaven a realitzar el trasllat dels detinguts, van observar com s’aproximava un vehicle a l’habitatge, que va intentar escapar en adonar-se de la presència policial, però en la seua fugida xocava contra un arbre. Després de comprovar que l’autor no tenia cap lesió, va anar també detingut.

L’endemà, els investigadors realitzaven un nou registre en aquesta casa, autoritzat aquesta vegada pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Sueca. En el domicili es van intervindre més de 500 quilograms de marihuana, un envasador industrial, diverses bosses de segellament al buit i una balança de pesatge de grans dimensions. Cal destacar que els agents es van adonar que les diferents estades de la casa havien sigut utilitzades per a formar un laboratori de marihuana.

Els tres homes estan acusats d’un delicte contra la salut pública, pertinença a organització criminal i desobediència. El Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Sueca ha decretat el seu ingrés a la presó, sense fiança, de 2 dels detinguts.

Articles relacionats