Demà arriba a Gandia l’autobús itinerant de la AECC per a informar sobre el càncer de pell

L’autobús estarà demà divendres, 24 de maig, de 10 a 13.30 hores en la plaça de l’Escola Pia per a informar i revisar de manera gratuïta l’estat de la pell a totes les persones interessades.

L’esdeveniment està organitzat per l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) en col·laboració amb el Departament de Salut Pública i Polítiques Saludables de l’Ajuntament de Gandia.

Forma part de la campanya de prevenció del càncer de pell que es duu a terme cada any quan s’acosta l’època estival.

 Un any més, l’autobús itinerant de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) arriba a la nostra ciutat per a informar sobre el càncer de pell. Serà demà divendres, 24 de maig, de 10.00 a 13.30 hores en la plaça de l’Escola Pia, on quedarà instal·lat el vehicle per a oferir informació i realitzar una revisió de l’estat de la pell, de manera gratuïta, a totes les persones que així ho desitgen.

L’esdeveniment, organitzat per la AECC en col·laboració amb el Departament de Salut Pública i Polítiques Saludables de l’Ajuntament de Gandia, està dins de la campanya de prevenció del càncer de pell i la conscienciació sobre els riscos associats a l’exposició solar que, com ja és habitual, aquesta associació duu a terme quan s’acosta l’època estival.

Et Pot Interessar