18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Delegació de regidories a l’Ajuntament de Xeraco

 

–  Avelino Mascarell reparteix les regidories de l’ajuntament de Xeraco, a la corporació municipal se sumen 2 regidors més: Eva Linares i Miguel Ángel Valbuena

L’alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell, ha donat a conéixer les delegacions que assumiran els regidors, després de la presa de possessió i la constitució de la nova corporació municipal amb un total de 9 regidors que va obtindre el partit en les passades eleccions de 28 de maig.

El nou equip de govern de Xeraco, format per nou regidors del PP després de la seua nova majoria absoluta, es posa en marxa amb la distribució de regidories. Al capdavant de l’organigrama, estarà de nou com a alcalde Avelino Mascarell al capdavant d’Urbanisme.

Cora Rubio ostentarà les regidories d’Administració General, Foment Local, Comerç i Ocupació. Ubalda Balaguer assumeix Economia, Hisenda i Cultura. Evaristo Salom portarà les delegacions d’Esports i Agricultura. Miguel Ángel Valbuena es constitueix com a nou regidor al capdavant de Festes i Recursos Humans.

La delegació especial d’Educació i Serveis Socials recauen en Amparo Barrios; mentre que María José Castelló es farà càrrec de Turisme, Sanitat i Participació Ciutadana; Silvia Milvaques estarà al capdavant de Medi Ambient, Sostenibilitat, Serveis Urbans i Benestar Animal; i Eva Linares s’estrenarà com a regidora amb la delegació especial de Joventut, Transformació Digital i Igualtat.

“Xeraco ens ha prestat la seua confiança una legislatura més amb la incorporació de dos regidors més”. “És una sort poder comptar amb aquest gran equip que ha treballat de valent per Xeraco i ara amb la incorporació d’Eva Linares, la més jove amb 24 anys i de Miguel Ángel Valbuena encara més”, ha assenyalat l’alcalde de Xeraco, Avelino Mascarell.

Articles relacionats