12.9 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Degoteig de morts per coronavirus a la Safor

Malauradament s’obrí la crònica del coronavirus informant de vides segades pel coronavirus.

En l’última jornada el coronavirus s’ha cobrat dos noves víctimes. Concretament es tracta d’un home de la comarca de la Safor de 84 anys i un altre de Gandia de 87 anys, la qual cosa fa que el total de defuncions, a l’Àrea de Salut de Gandia, siga de 78.

La situació a l’Hospital Comarcal Francesc de Borja, no ha variat molt, però continua sent molt preocupant, ja que s’han notificat 79 persones ingressades per coronavirus, i d’elles 13 es troben baix atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

D’altra banda s’han registrat 33 nous casos positius en la jornada d’ahir, aquesta xifra no demostra la realitat d’aquest moment, ja que des de Salut Pública han confirmat que s’estan rastrejant a més de 400 persones, que de segur augmentaran les dades de nous contagis.

Doblegar la corba és, en gran mesura, un acte de responsabilitat individual, evitant contactes, auto confinar-se, respectar el distanciament, la contínua neteja de mans i l’ús obligatori de la mascareta i la seua correcta utilització, són elements bàsics per a conseguir-ho.

Comunitat Valenciana

La situació a la Comunitat és alarmant, la incidència acumulada està molt prop dels 400 contagis per cada 100.000 habitants.

Davant d’aquesta situació s’augmentaran les mesures restrictives per part de la Generalitat, que es fan més que necessàries, ja que encara no es veuen reflectides els contagis que de segur es produiran per les celebracions nadalenques i les futures de cap d’any.

Sanitat registra 1.098 nous casos de coronavirus

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha registrat 1.098 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR o prova d’antígens en la Comunitat Valenciana, que situen la xifra total de positius en 149.402 persones. 

D’altra banda, els hospitals valencians compten en aquests moments amb 1.865 persones ingressades, i d’elles 293 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva. 

Respecte a les defuncions per coronavirus, s’han produït 13 des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 2.988.

Articles relacionats