13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Decepció dels ciclistes d’elit de la Safor davant la celebració de la Copa del Món a Benidorm

L’elit del ciclocròs de la Safor formada pels ciclistes: Iván Gomar, Joan Llacer Fraile i Jordi Fournies no podran participar en la pròxima cita de la Copa del Món que se celebrarà a Benidorm este pròxim cap de setmana.

Finalment, els organitzadors han preferit prescindir de les carreres més importants del dissabte com eren les de categoria elit i sub 23 potenciant encara més les carreres de veterans, cadets, juvenil i escoles encara que estos últims a penes tindran cinc minuts per a rodar i només per la part de baix del circuit.

Tant Gomar com Fournies van córrer l’any passat en la sessió dominical al costat dels millors corredors del món, en aquella ocasió van ser convidats mentre que Llacer va córrer el dissabte. En esta ocasió, el títol de campió del challenge de la Comunitat Valenciana sub 23 no ha servit perquè Fournies puga estar en l’única prova del mundial que es disputa en la nostra terra. El jove corredor s’ha quedat sense poder repetir i tampoc tindre cap possibilitat com la resta de corredors de poder competir el dissabte.

La participació comarcal se centrarà en escoles on estaran Sergi Margarit, Andreu Sansaloni i Alex Moreno.

Respecte a la jornada dominical destacar que estaran en la categoria femenina les corredores Sofía Rodríguez i Alba Teruel de la Vall d’Albaida mentre que en categoria masculina s’espera un duel entre Mathiue Van der Poel i Wout Van Aert amb Thomas Pidcook en la recambra.

Els tres corredors han estat entrenant les últimes dues setmanes per esta zona i s’ha vist diverses vegades al vigent campió del món passejant amb el mallot arc de Sant Martí per Oliva.

Articles relacionats