18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

David Ronda de nou coordinador comarcal a la Safor del PP

– Ronda destaca que “tenim un equip preparat i amb moltes ganes de treballar per i per a la comarca”

– La portaveu de Tavernes de la Valldigna, Eva Palomares, és la nova secretària de la comarcal

El PP de la província de València, encapçalat pel president Vicent Mompó, torna a confiar en David Ronda com a coordinador comarcal a la Safor. Ronda ha agraït la confiança i ha fixat com a objectiu principal “recuperar Gandia”. “Tenim tres anys al davant per a ampliar el nivell de confiança dels gandians i governar de nou la capital de la comarca”, ha explicat el coordinador comarcal.

“Hem de millorar els resultats de les últimes eleccions municipals i ampliar la nostra representació, per a aconseguir-ho, tenim equip i moltes ganes de treballar per i per a la comarca”, ha assegurat Ronda, qui ha esgrimit que “els nostres objectius electorals tenen com a prioritat millorar la vida dels nostres veïns i veïnes”.

En este sentit, ha explicat, “tenim clar que hem de treballar i esforçar-nos cada dia per a demostrar tot el que som capaços de fer pels nostres pobles”. “Ens deixarem la pell perquè, dins de tres anys, la ciutadania tinga clar que pot confiar en nosaltres”, ha subratllat.

Finalment, Ronda ha ressaltat “el bon moment pel qual passa el PP”. “Ho vam poder veure en el sopar del partit el divendres a Alzira a la qual van assistir 700 persones”, ha argumentat, al mateix temps que ha asseverat que “el PP a la Safor aprofitarà esta circumstància per a multiplicar els suports”.

Articles relacionats