22.1 C
Gandia
Divendres, 31 març, 2023

Daniela González nova presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Amb més del 94% dels vots, Daniela González ha sigut elegida nova presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), en el marc de la primera Assemblea General de l’entitat de 2019 celebrada hui a Pego (Alacant). De la mateixa manera, i seguint els procediments establits en els estatuts de la Federació, les societats musicals han ratificat les incorporacions a la Junta Directiva propostes per l’última assemblea intercomarcal i s’han recolzat totes les propostes amb una mitjana del 93% dels vots, entre les quals es troben els balanços de gestió i actuació econòmica de 2018.
D’aquesta forma, Daniela González ha sigut ratificada en el càrrec, que es produeix després de la renúncia de Pedro Rodríguez.

 
Daniela González es converteix, d’aquesta forma, en la primera dona que presideix aquesta entitat. Integrada en la seua Junta Directiva fa ara deu anys, ocupava fins hui el càrrec de vicepresidència de la Federació. Des de 2012 fins a 2018, González ha sigut la responsable de la formació desenvolupada en la mateixa ocupant el càrrec de directora del Centre d’Estudis de la FSMCV. El Centre d’Estudis ofereix una oferta formativa d’alt nivell acadèmic a tot el col·lectiu de societats musicals, amb cursos i jornades certificats per la Conselleria d’Educació i dirigits al professorat de les escoles de música, membres de les juntes directives de les societats musicals de la Comunitat Valenciana i músics en general. En tot just sis anys, més de 2.500 alumnes han passat per aquests cursos, amb un grau de satisfacció dels usuaris de més de 9 punts sobre 10, segons les últimes dades de 2018.

Daniela González ve d’una família de músics i és des de 2015 vocal de la Junta Directiva de la Societat Musical Santa Cecilia de Xilxes, on va començar els seus estudis musicals. La seua formació la va continuar en el Conservatori de Grau Mitjà de Castelló i ha sigut professora de solfeig a l’escola de música de la seua societat i directora de la seua Banda Juvenil durant diversos anys. En l’àmbit professional, Daniela González compta amb una dilatada trajectòria en l’àmbit empresarial. Després de díhuit anys exercint diversos llocs directius en una multinacional, va iniciar en el seu moment una nova etapa empresarial, fundant la seua pròpia empresa dins de l’àmbit de l’assessoria i els serveis a empreses i particulars.

“És un honor prendre la presidència de la Federació i al costat de tot l’equip de la Junta Directiva continuarem treballant en els nostres compromisos adquirits amb les societats musicals en les eleccions del passat octubre. Els nostres objectius per als pròxims anys són el foment de l’ocupabilitat dels músics, generant activitats encaminades a la seua professionalització, l’ampliació de les Unitats artístiques de la FSMCV, dels serveis a les societats musicals i la potenciació dels segells federals d’edició i producció discogràfica, entre molts altres”, ha declarat Daniela González.

Articles relacionats