24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Daniel Muñoz es presentarà a les primàries de Compromís per Gandia en la candidatura d’Alícia Izquierdo

 El director general de Medi Natural de la regidoria de Gestió Responsable del Territori, Daniel Muñoz, ha anunciat la seua intenció de presentar-se al procés de primàries que el col·lectiu local de Compromís per Gandia celebrarà del 8 a l’11 de febrer i on la militància triarà el cap de llista i els seus representants a la llista local.

Muñoz ho farà com a part de l’equip d’Alícia Izquierdo, qui optarà a encapçalar la candidatura a l’alcaldia de la coalició a les eleccions municipals de maig de 2023: «En els darrers 4 anys, de la mà de la meua companya Alícia, he adquirit l’experiència necessària en l’administració per a decidir-me a acompanyar-la en una candidatura que represente el valencianisme polític d’aquesta ciutat, i per descomptat, la ferma decisió de protegir i millorar el nostre patrimoni natural com a eix principal de la meua acció política».

Daniel Muñoz Martínez

  • 39 anys, de Beniopa. Ambientòleg per la Universitat Politècnica de València. Actual Director General de Medi Natural al departament de Gestió Responsable del Territori. «He desenvolupat la meua vida laboral com a consultor ambiental amb una xicoteta empresa (Ilex Serveis Ambientals) executant projectes de gestió i conservació del medi ambient. En l’àmbit social soc membre actiu de l’activisme ecologista comarcal i forme part de nombroses plataformes en defensa del territori».

Articles relacionats