DANI MIQUEL POSA VEU A LA CANÇÓ DE “PRIMAVERA EDUCATIVA”

La cançó ha estat composta pel contacontes i cantacançons Dani Miquel, amb lletra del versador Josemi Sánchez, i ha comptat amb la col·laboració de l’alumnat del CEIP Cervantes de València. Es pot veure el videoclip i escoltar el tema de la #PrimaveraEducativa a l’enllaç La cançó de la #PrimaveraEducativa serà enviada a tots els centres educatius i es farà difusió a través del lloc web de Conselleria i de xarxes socials per a estendre el seu missatge a tota la societat valenciana. Com diu la lletra, “Si a València tots veniu, ben carregats d’il·lusió, formarem junts un gran riu valencià i d’educació”.

La idea central del tema coincideix amb l’objectiu de la #PrimaveraEducativa: “Eduquem de manera activa per a guanyar un món millor”, subratllen des del departament que dirigix Vicent Marzà.

Les activitats inclouen tallers de tot tipus, demostracions, concerts, desfilades, teatre, instal·lacions i escultures col·laboradores, visites guiades en museus i cinc congressos en els quals es reflexionarà sobre diferents aspectes relacionats amb l’educació.

Et Pot Interessar