22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Dani Marti, PP de Gandia; “Lliçons dels socialistes ni una, menys parlar del passat i més preocupar-se del present”

El PP de Gandia, en clau electoralista, ataca al deute municipal d’anteriors governs socialistes de Gandia

El Partit Popular recorda que el PSOE “va hipotecar Gandia amb un deute total de 323 milions d’euros, al deute financer i comercial dels socialistes cal afegir els 94 milions de cànons anticipats d’aigua i clavegueram, segons les dades són extretes de la mateixa auditoria encarregada per PSOE i Compromís en la passada legislatura”.

El Partit Popular de Gandia reclama amb insistència des de l’inici d’aquesta legislatura “l’amortització anticipada de deute en vista que el PSOE és incapaç de complir amb la seua promesa electoral de abaixar els impostos als gandians”.

El Partit Popular recorda als socialistes, “que pateixen d’amnèsia temporal com si abans de 2011 Gandia no existira, que amb dades reals de l’auditoria municipal l’any 2011 el PP es va trobar amb un deute de 230 milions d’euros. Entre la passada legislatura i aquesta, han reduït deute a costa de la brutal pujada d’impostos al màxim legal als gandians”.

Dani Martí, regidor popular responsable d’Economia i Hisenda, explica que “els socialistes són experts a utilitzar a la seua conveniència i insultant a la intel·ligència dels ciutadans l’excusa de la pandèmia i ara de la guerra a Ucraïna per a desviar l’atenció de les seues promeses incomplides o de la inexistent amortització del deute municipal”.

Els Populars han manifestat que “els socialistes han sigut incapaços de rebaixar el deute en més de dos milions d’euros, una cosa irrellevant tenint en compte que la seua gestió de Gandia va elevar tal deute a més de 323 milions d’euros”, detalla el regidor popular.

Martí conclou: “Lliçons dels socialistes ni una; menys parlar del passat on van condemnar a aquesta ciutat i més preocupar-se del present i sobretot del futur dels ciutadans de Gandia que estan cansats d’obres innecessàries que dilapiden els seus impostos, de mentides i de promeses incomplides”.

Articles relacionats