16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Daimús reuneix al voltant de 700 participants a la Cursa  Popular Benèfica Memorial Francisco Javier Motos

La IX Cursa a Peu Daimús, CCP Safor Valldigna s’ha celebrat el diumenge 23 d’octubre. En aquesta edició es donava homenatge, a títol pòstum, a Francisco Javier Motos, veí de Daimús i un assidu a les carreres populars que ens deixava el febrer del 2020.

A les 10.00 hores, sobre una distància de 8.000 metres, arrancava la prova absoluta amb quasi 700 participants. La climatologia va respectar als corredors amb una temperatura molt agradable, que va fer del matí del diumenge un dia perfecte per a la pràctica de l’esport.

Aquesta edició estrenava traçat i canvi en la zona d’eixida i meta. Els tres primers quilòmetres van transcórrer dins del barri dels Pedregals, la serp de corredors es va dirigir a l’avinguda de la mar, preludi de l’arribada als carrers més cèntrics de la població de Daimús, ja una vegada passat el nucli urbà es va tornar als Pedregals on esperava un gran ambient en la zona de meta.

La carrera va estar dominada per Salvador Fluixà, amb un temps de 25,36 minuts, a pocs segons els seguia l’atleta de Mark Tanner del C.A. Camallaes que mostra la seua gran regularitat en aquest circuit sent un assidu al podi de la general, i en tercera posició un altre atleta del C.A. Camallaes Joel Camarena.

En la categoria femenina la vencedora va ser, una vegada més, María Isabel Ferrer del C.A. Camallaes amb un temps de 28,24 minuts, la segona posició va ser per a Irene LLarío del G.E. La Carena i en tercer lloc la triatleta Silvia Climent del C. Triatló Benirredrà.

La pròxima prova del Circuit serà la X Cursa popular solidària Beniarjó que tindrà lloc el diumenge 27 de novembre, sobre una distància de 7,500 metres, les inscripcions estan obertes en la web.

Articles relacionats