15 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Daimús reforça la neteja, fa proves PCR per al personal docent i instaura la infermeria escolar per al nou curs

Daimus escola infantil la MilotxaEls xiquets i xiquetes comencen el curs escolar 2020/2021, tant a l’Escoleta Municipal “La Milotxa”, com a l’Escola Pública Mestre Rafael Noguera de Daimús amb la nova normalitat i els protocols sanitaris davant la Covid-19. 

Una tornada a l’escola que té importants novetats per motiu de la pandèmia de la Covid-19. L’equip de Govern ha destacat que “l’educació dels nostres xiquets i xiquetes ha sigut i és un pilar fonamental en la nostra política municipal. Enguany encara més, ja que cal afegir prevenció i seguretat a l’educació davant la pandèmia”.

Daimus Col·legiDes de la Regidoria d’Educació i amb coordinació amb el col·legi i l’escoleta, s’han posat tots els recursos necessaris perquè els xiquets i xiquetes inicien el curs amb la màxima seguretat.

 

 

Per això s’han establit les següents mesures:

1.- Es faran proves PCR, a tots els mestres del Col·legi públic Mestre Rafael Noguera i de l’Escoleta Municipal la Milotxa. Així com a tot el personal de neteja i consergeria.

2.- Amb coordinació amb el col·legi, s’instaura el servei d’infermeria, tant a l’escola com a l’escoleta. Un servei fonamental per a garantir el benestar de tots els nostres xiquets i xiquetes.

3.- S’ha augmentat el servei de neteja, perquè durant l’horari escolar hi haja una persona desinfectant constantment les instal·lacions interiors.
Hi haurà un operari municipal en l’exterior desinfectant el col·legi i l’escoleta per fora.

4.- Continuar amb la línia de subvencions del material escolar.

Des de fonts municipals han indicat que Ha sigut un treball a molts nivells per aconseguir garantir que l’escola i l’escoleta són segures per als nostres xiquets i xiquetes i per al personal docent i laboral”.

Articles relacionats