Daimús programa un seguit d’activitats segures per gaudir el Nadal

– La regidoria de Festes, que encapçala per Rosana López, ha organitzat esdeveniments segurs per tal que majors i xiquets gaudisquen de les festes nadalenques

– “Volem un Nadal segur, però que continue patent l’esperit festiu dels més menuts del poble” ha assegurat la regidora de Festes de Daimús

Daimús celebrarà les festes de Nadal amb una programació adaptada que començarà el pròxim 29 de desembre amb l’esdeveniment cultural ‘Contes i històries sobre la nostra cultura’ d’Ana Ballester. Serà a les 17.30 h a l’Auditori de la Casa de la Cultura amb un aforament limitat de 100 persones. Els interessats deuran inscriure’s al telèfon 96 291 90 03, de 9 a 14 hores. Serà obligatori l’ús de mascareta, hidrogel i mantindre la distància de seguretat.

Com és tradició a Daimús, el Patge Reial farà la seua visita oficial el pròxim 30 de desembre a les 18 h en la Porta de l’Església dels Pedregals i a les 19 h a la Pèrgola de l’Ajuntament de Daimús. Des de la regidoria de Festes s’ha informat que serà obligatori l’ús de mascareta, hidrogel i mantindre la distància de seguretat.

Els més menuts podran gaudir de Nadal també amb l’espectacle ‘Els Pirates’ el pròxim 2 de gener a les 17.30 h a l’Auditori de la Casa de la Cultura amb un aforament limitat de 100 persones. Els interessats deuran inscriure’s al telèfon 96 291 90 03, de 9 a 14 hores.
Serà obligatori l’ús de mascareta, hidrogel i mantindre la distància de seguretat.

La programació continuarà el 4 de gener amb l’actuació ‘Xisma i Miqui’ a les 17.30 h a l’Auditori de la Casa de la Cultura amb un aforament limitat de 100 persones. Els interessats deuran inscriure’s al telèfon 96 291 90 03, de 9 a 14 hores. Serà obligatori l’ús de mascareta, hidrogel i mantindre la distància de seguretat.

I les festes de Nadal conclouran amb la Cavalcada dels Reis Mags, el pròxim 5 de gener a les 18 h a Daimús amb el recorregut de la processó. I a les 19 h serà als Pedregals amb el recorregut de la processó. La regidora de Festes, Rosana López, ha informat que la cavalcada serà mòbil i els xiquets hauran d’estar en les seues cases o en la vorera. A més, serà obligatori l’ús de mascareta i mantindre la distància de seguretat.

Rosana López, la regidora de Festes de l’Ajuntament de Daimús ha afirmat Que des del consistori s’ha realitzat un gran treball per adaptar la programació a les circumstàncies que estem patint a conseqüència de la pandèmia de la COVID19Rosana López ha assegurat “la nostra intenció era continuar oferint una oferta lúdica i cultural tant per a majors com per a xiquets però sempre anteposant la seguretat dels veïns”.

 

Et Pot Interessar