17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Daimús acull una interessant xarrada destinada als llauradors de la Safor

– És un tema de la màxima actualitat a la Safor on gran part dels cultius funcionen amb reg per degoteig i ús d’adobs mancomunats

– La Unió Llauradora celebra el dilluns una xarrada a Daimús sobre la fertilitat i nutrició del sòl en la producció agrícola

20231127 Xerrada maneig i fertilitat del sol agricola

La Unió Llauradora ha organitzat este dilluns, 27 de novembre, una interessant xarrada informativa a Daimús sobre el maneig de la fertilitat i nutrició del sòl en la producció agrícola actual.

Serà a les 18:30 hores en el Centre Polivalent Baebiae Quitae, ubicat a la plaça Rector Pons de Daimús i intervindran Ana Quiñones Olivers per a parlar de nutrició vegetal i Ana Pérez Piqueres sobre fertilitat del sòl, del CDAS-IVIA.

LA UNIÓ considera que la temàtica de la xarrada és de la màxima actualitat per als llauradors de la Safor. “Ens trobem ara amb cada vegada més limitacions en l’ús de productes fitosanitaris i en la nostra comarca gran part dels cultius funcionen amb reig a degoteig i adobs mancomunats, amb la qual cosa s’estan fent molts canvis en els plans d’ús dels adobs. Necessitem informació al respecte i per això hem decidit des de LA UNIÓ donar resposta”, assenyala Vicent Sabater, secretari comarcal a la Safor.

Articles relacionats