18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Un curs analitzarà l’èxit de les empreses Caixa Ontinyent, La Tienda Home, Azimut, ODEC, Dulcesol i Citrosol

“Els secrets de l’èxit empresarial” és la nova aposta formativa de la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de de la UPV, dirigida a estudiants de la Universitat Politècnica de València i a qualsevol persona interessada. Es tracta d’un curs compost per 8 sessions, que s’ofereixen els divendres a la vesprada, excepte períodes festius. S’inicia el 16 de febrer i finalitza el 25 d’abril; les classes s’imparteixen tant en el Campus de Gandia com en les empreses que participen. 
Caixa Ontinyent, La Tienda Home, Azimut, ODEC, Dulcesol i Citrosol són les empreses que col·laboren en aquesta iniciativa; els estudiants coneixeran les claus de l’èxit d’aquestes empreses de la Safor: el valor que aporten als clients, com es diferencien de la seua competència… també coneixeran personalment als seus líders empresarials, que compartiran la seua experiència. Les sessions conclouen amb una taula redona sobre innovació en les administracions públiques, en la qual participen els Ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna i en la qual s’abordarà la transformació en Smart Cities (ciutats intel·ligents) al servei de la ciutadania. 
En la primera de les sessions, el 16 de febrer, tindrà lloc la conferència “L’empresa 4.0. Intel·ligència Estratègica”. Impartida per l’expert Elías Azulay. La informació i inscripció en el curs està disponible en https://gandiainnova.webs.upv.es/2018/01/18/los-secretos-del-exito-empresarial/

José Marín – Roig, director de la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la UPV, afirma que “el reciclatge professional constant és una de les actituds que condueix a l’èxit i d’aquesta creença naix aquest curs”. 

Els mòduls que imparteixen les empreses són els següents: 

ÈTICA EMPRESARIAL I RSC i EDUCACIÓ FINANCERA
Només dues caixes d’estalvi han sobreviscut a la crisi financera ocasionada per la bambolla immobiliària. Caixa Ontinyent és una d’elles. Quin és el seu secret? 

MÀRQUETING ONLINE i RECURSOS HUMANS 4.0.
Internet: la jungla on les empreses competeixen per a arribar al màxim d’usuaris de la xarxa. La Tienda Home, nº1 en venda de descans Online. Quin és el seu secret?

TRANSFORMACIÓ DIGITAL EN LA DISTRIBUCIÓ i EL PASSATGER COM A FOCUS D’INNOVACIÓ.
Azimut Electronics: pivotar sobre l’ona de la transformació digital. De la mar a la terra i a l’aire en un temps rècord. Quin és el seu secret?

EVOLUCIÓ DIGITAL EN RECERCA DE MERCATS I MÀRQUETING i el BIG DATA.
ODEC: el pols dels mercats en la xarxa. El poder del Big Data. Quin és el seu secret?

INDÚSTRIA 4.0 i MARCA PERSONAL – XARXES SOCIALS.
El cas Dulcesol: del forn de poble a la indústria 4.0. El CEO com a marca i garantia. Quin és el seu secret?

ESTRATÈGIA R+D+i I SOSTENIBILITAT MEDIAMBIENTAL i PROPIETAT INTEL·LECTUAL.
El talent al servei del projecte: Citrosol i sostenibilitat. Quin és el seu secret?

Articles relacionats