11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

#CulturaACasa arriba al seu final

– L’Ajuntament de Gandia finalitza aquesta setmana el projecte #CulturaaCasa

– Amb una representació de l’alumnat de l’Escola de Teatre i la música de Carles Pastor. Les dues actuacions es retransmetran en directe a les 20.30 hores a través de la pàgina Facebook de Cultura Gandia.

– Nahuel González: “El departament de Cultura continuarà programant i apostant pels artistes locals; la UPG continuarà treballant amb els mestres i, a partir d’ara, amb una situació més normalitzada, en breu, podrem gaudir de la cultura en directe, que també ens fa falta i tenim moltes ganes, sempre amb les mesures de seguretat pertinents”.

El projecte #CulturaACasa, posat en marxa amb la crisi de la COVID-19, s’acomiada aquesta setmana amb dues representacions, de teatre i música, donat que la desescalada invita cada vegada més, a eixir al carrer.

Nova programacio 01 1Així, amb aquestes dues actuacions acomiadem el projecte #CulturaACasa per donar pas a l’apertura dels espais i activitats culturals presencials – de forma controlada i amb les mesures sanitàries i de seguretat pertinents- com, al mes de juny, una mostra al carrer de la “Fotografia confinada” que han fet els ciutadans durant el confinament i el festival Panxa Verda; o el Palau Audiovisual al mes de juliol, com també una exposició de Manolo Valdés, o el Polisònic durant els mesos de juliol i agost.

El regidor delegat Cultura, Nahuel González, ha senyalat: “És una sensació emocionant dir que finalitza el projecte de #CulturaACasa que durant setmanes molt dures de confinament va fer que la ciutadania de Gandia fora més feliç gràcies als artistes locals (que han arribat a més de 40.000 visualitzacions), i als que vull donar-los les gràcies. El departament de Cultura continuarà programant i apostant pels artistes locals; la UPG continuarà treballant amb els mestres i podem dir que queda molta cultura per davant. Queden en el record estos moments tan durs on la cultura va arribar a les nostres cases i dir que a partir d’ara, amb una situació més normalitzada, en breu, podrem gaudir de la cultura en directe, que també ens fa falta i tenim moltes ganes, sempre amb les mesures de seguretat pertinents”.

Articles relacionats