18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

CULTURA INCLOU PER PRIMERA VEGADA ALS LLIBRES DE MOROS I CRISTIANS EN LES AJUDES A LA PROMOCIÓ DEL VALENCIÀ

 

Podran optar a les ajudes les associacions i comissions de festes de les comissions de festes de les Falles, de la Magdalena, de les Fogueres i, per primera vegada, de les de Moros i Cristians legalment constituïdes, inscrites en el registre corresponent de l’administració, que complisquen els preceptes i requisits establits.

Per a llibres de les Fogueres es convoquen 38 subvencions amb un import total de 45.000 euros, que suposa un augment del 38,46% respecte a l’any passat i per als llibres de la Magdalena seran 20 les subvencions -12 per a gaiates i 8 per a colles- a les quals es destinen un total de 35.000 euros, que suposa un augment del 59,09% respecte a l’any passat.

Per als llibres de la Magdalena, tant per a gaiates com per a colles, el termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà demà i finalitzarà el 10 de febrer de 2017. Per a optar als premis, en el termini que acabarà el 24 de febrer de 2017, les entitats sol·licitants hauran de presentar, a la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, cinc exemplars del llibre de la festa editat.

Finalment, el termini de presentació de sol·licituds per als llibres de Moros i Cristians s’iniciarà demà i finalitzarà el 3 de novembre de 2017. De la mateixa manera per a optar definitivament als premis, en el termini que acabarà el 3 de novembre de 2017, les entitats sol·licitants hauran de presentar, a la Direcció General de Política Lingüística cinc exemplars del llibre de la festa editat.

La previsió de lliurament de premis serà al voltant de cada festa, excepte Moros i Cristians que es lliurarà a final d’any quan acabe el període festiu.

https://sede.gva.es> de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Els llibres objecte de subvenció hauran d’estar escrits en valencià, editats per l’entitat sol·licitant, disposar del corresponent depòsit legal, tindre una tirada mínima de 200 exemplars -excepte els de les colles de la Magdalena que hauran de tindre una tirada mínima de 100 exemplars- i fer constar en els crèdits del llibre que s’ha participat en esta convocatòria d’ajudes.

Articles relacionats