18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

Cs Gandia reclama una ajuda directa per als comerços relacionats amb les festes

• Renolt: “Hem d’ajudar a aquests negocis perquè difícilment es podran beneficiar del “bo comerç”, ja que ara no hi ha celebracions”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Gandia, Pascal Renolt, ha reclamat en la Comissió d’Economia “una ajuda directa per als comerços relacionats amb les festes”. “Es tracta de protegir els negocis de moda, complements i accessoris que depenen de les festes i esdeveniments”, ha explicat.

Segons el regidor de Cs, “a Gandia hi ha molts comerços que es dediquen a nodrir tot el relacionat amb les festes, però és molt difícil que aquests negocis es puguen beneficiar del “bo comerç” perquè ara no hi ha festes ni celebracions i la gent usarà els bons per a una altra mena de compres”.

Per això, ha esgrimit Renolt, “és fonamental que s’ajude a aquestes pimes i autònoms, que generen riquesa i treball, i són fonamentals per a la supervivència de la nostra cultura i tradicions”.

De la mateixa manera que s’ha ideat el “bo comerç” per a no deixar morir al comerç local, és necessari idear un altre tipus d’ajudes per a aquest tipus de negocis que ho estan passant molt malament en aquesta crisi”, ha assegurat.

Articles relacionats