17.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

CREU ROJA DESTINARÀ LA RECAPTACIÓ DEL DIA DE LA BANDERETA A L’AJUDA A LA INFÀNCIA

La campanya amb el lema: “Números que ajuden a acabar amb la desigualtat”, servirà enguany per a recaptar fons a favor de la infància en el dia de la bandereta que desenvoluparà l’Entitat Humanitària Creu Roja este dissabte 10 de desembre pels carrers de Gandia.

Més de 120 voluntaris de Creu Roja i representants d’associacions, estaran este als carrers del Centre de Gandia i el Grau, en les taules benèfiques, per a buscar la solidaritat dels gandians i incrementar l’ajuda als projectes d’atenció a la infància i les seues famílies amb aliments, kits d’higiene, o reforç escolar.

 

Representants polítics de l’Ajuntament de Gandia, la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa, la Federació de Falles de Gandia, Associacions de veïns de Corea o el Raval, així com la Germandat del Devallament del Grau, entre altres col•lectius, presidiran les 10 taules petitòries.

Es podrà col•laborar dipositant els donatius en les vidrioles blanques de 10:00 a 14:00 hores, i en totes les entitats bancàries de Gandia amb aportacions al conter “Zero” on es pot fer l’ingrés econòmic que es considere oportú. Sols cal interessar-se pel conter del Dia de la Bandereta.

A més, es pot fer ús de la telefonia mòbil amb l’enviament d’un SMS amb la paraula Banderita al 28092 i 1’20 euros van destinats al dia de la bandereta de Creu Roja.

Articles relacionats