18.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Cortocomenius Itinerant arriba a Simat de la Valldigna

La Casa de la Cultura del municipi de la comarca de La Safor serà la seu de la projecció dels projectes de la XV Edició de Cortocomenius.

Per cinqué any consecutiu, el festival de curtmetratges Cortocomenius es desplaça a un poble de la Comunitat Valenciana i enguany la Casa de la Cultura de Simat de la Valldigna acollirà la projecció itinerant.

Divendres 22 d’octubre, a partir de les 19.30 h. podrem gaudir dels tres projectes promocionats per Cortocomenius, Dobles, de Núria Gascó i Aitana Aliaga, Acuarela de Daniel Roldán i Sangre y Fresas de Cristina Briones. A més, la projecció es completarà amb els guanyadors de l’edició anterior Dos mundos, d’Ivàn Fernàndez de Còrdoba i Las llamas del sol, de Pepe Sapena.

L’acte, obert al públic, serà gratuït i anirà precedit d’una visita al poble per part d’estudiants i membres dels equips de producció dels curtmetratges que es projectaran.

Històries d’adolescència, assetjament, pèrdues personals no superades són alguns dels temes que es tracten en els projectes d’aquesta quinzena edició. Uns projectes realitzats per autors i autores que, pràcticament, han fet la seua òpera prima i que no deixen indiferent a l’espectador.

Per part de l’Ajuntament comptarem amb l’assistència de l’alcalde Víctor Masanet, entre d’altres. El consistori ha rebut l’activitat amb els braços oberts, ja que la població podrà endinsar-se al món del cine en format curt.

Articles relacionats