17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Convocat el XL Concurs Nacional de Fotografia de la Setmana Santa de Gandia

La Junta Major de Germandats de Setmana Santa de Gandia ha convocat el XL concurs Nacional de Fotografia. En aquest concurs podran participar totes les persones que ho desitgen, siguen professionals o aficionats, sempre que els seus treballs s’ajusten a les bases d’aquest.

Quant a temàtica s’estableixen tres modalitats:

A) Aspectes de la Setmana Santa. Fotografies on es puga apreciar clarament que es tracta de persones, paisatges, obres culturals i/o artístiques de la Setmana Santa.

B) Tema lliure. Fotografies enteses lliurement pel seu autor i que tinguen com a referència qualsevol aspecte de l’ésser humà, la riquesa paisatgística, cultural, artística, etc.…

C) Enguany, i a causa de l’excepcionalitat del jubileu Borja, s’estableix una tercera modalitat, amb dos premis a la millor sèrie de fotografies (entre 3 i 5) que continga espais i/o temàtica al·lusiva a Sant Francesc de Borja. En totes les modalitats s’ha d’indicar el lloc i any en què la fotografia ha sigut presa. 3. Característiques de les fotografies.

Les fotografies hauran de presentar-se en format JPEG, amb un pes entre 1 i 2 MB a través del formulari d’inscripció habilitat en la pàgina web www.semanasantagandia.com, juntament amb el Document de cessió en favor de la JMHHSS de Gandia de l’obra en cas de ser seleccionada per a la seua exposició.

Les sèries de la modalitat C es remetran directament al correu cultura@semanasantagandia.es adjuntant les fotografies i les instruccions de lectura de l’obra.

Quant a la data del concurs, la data límit d’inscripció i presentació d’obres serà el dia 28 de desembre de 2021, data en la qual el jurat del concurs realitzarà una preselecció no superior al 50% de les obres inscrites entre les quals eixiran les obres premiades. Així mateix, els comissaris realitzaran una selecció de 70 obres d’entre les preseleccionades per a l’exposició.

El jurat serà designat per la JMHHSSG entre persones competents en l’art fotogràfic i/o artístic, i el seu nomenament es farà públic en finalitzar el termini d’admissió. La decisió del jurat serà fet públic el dia 15 de gener de 2022 i serà inapel·lable. Es donarà publicitat de la fallada mitjançant comunicació escrita o telefònica als participants premiats.

Quant als premis s’estableixen els següents premis:

A. Aspectes de la Setmana Santa:

“Premi Setmana Santa de la Junta Major de Germanors de Setmana Santa de Gandia”.

Primer Premi: 1.500 euros i trofeu JMHHSSG.
Segon Premi: 800 euros i placa acreditativa.

Primer premi a fotografia que continga imatges de la Setmana Santa de Gandia: 600 euros i placa acreditativa.
Segon premi a fotografia que continga imatges de la Setmana Santa de Gandia: 400 euros, i placa acreditativa.

B. Tema Lliure: “Premi Ciutat de Gandia de l’Excm. Ajuntament de Gandia”.

Primer Premi: 1.500 euros i trofeu de l’Excm. Ajuntament de Gandia.
Segon Premi: 800 euros i placa acreditativa.

C. Sèrie de fotografies espais/temàtica Sant Francesc de Borja

Primer Premi: 800 euros i placa acreditativa
Segon Premi: 500 euros i placa acreditativa

El lliurament de premis de les obres seleccionades i premiades es realitzarà en acte públic el dia 5 de febrer de 2022 a la Ciutat de Gandia.

Articles relacionats