14.9 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Conversa amb Isabel Canet a la Plaça Major de Ròtova

Hui, dimecres, a les 20 h, la plaça Major de Ròtova acollirà una conversa amb l’escriptora Isabel Canet sobre el llibre ‘I tu, sols tu’, publicat a Sembra Edicions.

A ‘_I tu, sols tu’_, l’escriptora Canet ens emociona amb narracions basades en cançons de Zoo, Obrint Pas, El Diluvi, Gener, Pupil·les, Feliu Ventura, Tardor, Liuard, Pau Alabajos, Carles Pastor i Novembre Elèctric. Històries que ens parlen d’absències, soledats, amors, maltractaments, esperances. Amb pròleg de Flora Sempere, cantant d’El Diluvi, aquest conjunt de relats és un mosaic de sentiments teixits per una banda sonora que ens fa bategar a cada paraula.

Organitzen la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Ròtova, Saforíssims Societat Literària i Col·lectiu Vall de Vernissa.

Una Trobada que va omplir la Plaça de Literatura

trobadaplaca1La plaça Major de Ròtova s’omplí de literatura divendres passat amb una trobada i lectura pública, amb escriptors i escriptores, sota el títol «Trobada [a] la plaça». Lectores, lectors, escriptores, escriptors… es reuniren per compartir textos i impressions. Hi van prendre part Maria Rosa Sabater, Miquel Camarena, Josep Lluís Roig, Irene Verdú, Santiago Díaz i Josep Maria Balbastre

Articles relacionats