28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Continua la “festa” a la FDF de Gandia, amb el seu president, Telmo Gadea, amb proposta de sanció

 

 

La Comissió Disciplinària amb més feina de l’habitual ha entrat de ple per a esclarir les relacions econòmiques entre la Federació de Falles i la Falla Plaça Escola Pia durant els últims 5 anys.

Dictaminant una proposta d’expulsió de la federació durant dos anys així com la devolució dels premis i subvencions rebuts des d’aquesta data. A més proposa sancionar al seu president, Jesús Chaveli, amb la seua expulsió del col·lectiu durant dos anys.

Conclusions de la Comissió Disciplinària:

conclusionsconclusions1conclusions2

conclusions3

A més, també hi ha proposta de sanció per al president de la Federació de Falles de Gandia, Telmo Gadea, on la Comissió Disciplinària dictamina una sanció lleu consistent en “advertiment per escrit de sanció superior en cas de reincidència i una multa accessòria de 300 euros”.

Recordem com exemple al famós polític britànic, Chris Huhne, ex ministre d’Energia i Medi Ambient, que després de ser enxampat per la Justícia, es va veure obligat a dimitir com ministre i tot va començar amb una multa de trànsit per excés de velocitat.

Telmo Gadea que ha reconegut que no sap de dret ni d’economia, almenys, deu saber dels estatuts i de la seua aplicació, per tant, i doncs que la comissió considera que ha fet una sanció lleu, hauria de plantejar-se que moralment ha rebut una proposta de sanció menys allà del grau, i que l’hauria d’afrontar com l’exministre i hauria de presentar la seua dimissió, per la seua negligència, “que no es va adonar”, en els actes ocorreguts com a màxim representant de les falles de Gandia, cal estar a l’altura del càrrec.

Contra aquestes propostes de sanció cap recurs, i poden ser modificades. 

Articles relacionats